Background Image
Turuntie 20, 02650 Espoo, Finland

Glad Autopesulat

Glad Autopesulat on autojen pesu- ja pinnoitustöiden sekä erilaisten ammattilainen. Espoon ja Hartolassa toimiva yritys tarjoaa myös penkkien märkäpesua, ikkunoiden vettähylkivää nanokäsittelyä sekä maalipintojenn erikoiskäsittelyä. Glad Autopesulat toteuttaa autojen pinnoitukset Drexlerin laadukkailla keraamisilla pinnoitteilla. Voit tutustua yritykseen myös Facebookissa.

Onko autosi maalipinta menettänyt entisen kiiltonsa? Anna Glad Autopesulat asiantuntevan henkilökunnan huolehtia autostasi! Glad Autopesulat tekee autostasi taas kuin uuden ProNano-käsittelyllä sekä halutessasi kovavahauksella ja sisäpuhdistuksella. ProNano-käsittely on innovatiivinen ja tehokas pesumenetelmä, joka poistaa lian ja saasteet autostasi hellävaraisesti, ilman harjoja ja hankaavia pesusieniä. ProNano-käsittely on täysin naarmuttamaton ja maalipintaa vahingoittamaton käsittely, joka toteutetaan kosketuksettomaan ajoneuvojen puhdistukseen suunnitelluilla, laadukkailla ja hellävaraisilla ProNano-tuotteilla. Halutessasi käsittely viimeistellään vielä ProNano-kovavahauksella sekä sisäpuhdistuksella ja kumimattojen pesulla. Lopputuloksena autostasi tulee upean kiiltävä pitkäksi aikaa! Palvelu voidaan suorittaa odottaessasi.


Palvelut

Sisäpuhdistus: imurointi, kojelaudan -ja muoviosien pyyhintä, kumimattojen pesu …… 40€
Ulkopesu: ProNano esipesu, ProNano vaahto, huuhtelu, kuivaus …… 15€
Kovavahaus: ProNano esipesu, ProNano vaahto, huuhtelu, kuivaus, kovavahaus …… 99€
ProNanopesu: ProNano esipesu, ProNano vaahto, huuhtelu, ProNano vaha, huuhtelu, oviaukon & kumimattojen puhdistus, kuivaus …… 30€


 

Loading...

 

autopesu |car wash

Turuntie 20, 02650 Espoo, Finland

Get Directions
Social Profiles